Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Front comú de Govern i Ajuntament per evitar aglomeracions per Sant Joan
  • CA

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i el tinent d’Alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’han emplaçat aquest dijous a treballar per fer complir les mesures de prevenció de la Covid-19 durant la revetlla de Sant Joan. Elena i Batlle ho han dit en el marc d’una reunió en què han parlat dels dispositius de seguretat previstos a Barcelona per a aquesta data. L’Ajuntament ha mostrat la voluntat de mantenir les platges obertes davant les recomanacions de Protecció Civil, que apostava per tancar les que no puguin ser vigilades.

La reunió d’aquest dijous ha estat la primera de treball d’ambdós des que Elena ostenta el càrrec. Protecció Civil ha fet públic aquesta setmana un document de pautes de seguretat durant la revetlla en la qual “es recomana controlar l’accés o aforament de les zones on habitualment es produeixen aglomeracions o bé el seu tancament físic per evitar-ne”.

En aquest mateix sentit, el conseller Elena va demanar ahir precaució davant d’una nit “molt sensible” i va assegurar que “hi ha unes condicions que s’han de complir i que les hem de garantir”. D’altra banda, les dues administracions s’han emplaçat a treballar per enfortir els llaços de col·laboració en benefici de la seguretat a la capital catalana.

Gavà i Castelldefels sí que tancaran les platges

A diferència de Barcelona, altres municipis de l’àrea metropolitana no permetran les festes a la costa. Els ajuntaments de Gavà i Castelldefels han anunciat aquest dijous que tancaran les seves platges per la revetlla de Sant Joan per evitar aglomeracions, seguint les recomanacions del Procicat. Les policies municipals d’ambdós municipis establiran un dispositiu per impedir l’accés a la zona de sorra i evitar el consum d’alcohol a la via pública. El que sí es permetrà és l’accés dels clients a les terrasses de les guinguetes de la platja i als restaurants de la franja costanera en la franja horària permesa i respectant les limitacions d’aforament. En el cas de Gavà, aquestes mesures s’aplicaran també durant la revetlla de Sant Pere i la festa major.

Més notícies
Públic durant un concert al Primavera Sound, el 31 de maig del 2019 / ACN
Brutícia, soroll i ‘botellons’: els veïns temen la represa dels festivals multitudinaris
Notícia: Brutícia, soroll i ‘botellons’: els veïns temen la represa dels festivals multitudinaris
Comparteix
El retorn de la vida cultural nocturna fa témer a diferents districtes que les molèsties els amarguin de nou
L'Ajuntament vol prohibir l'esport dirigit en platges i parcs
Barcelona vol prohibir les activitats dirigides esportives en platges i parcs
Notícia: Barcelona vol prohibir les activitats dirigides esportives en platges i parcs
Comparteix
L'Ajuntament també establirà franges horàries per fer esport a la sorra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa