Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona vol prohibir les activitats dirigides esportives en platges i parcs

L’Ajuntament de Barcelona està disposat a posar fi als gimnasos il·legals, és a dir, a la pràctica esportiva en grup en espais públics com platges o parcs, una pràctica que ha proliferat arran de la pandèmia.El regidor d’Esports, David Escudé, defensa que cal “posar ordre” perquè s’ha produït una “privatització de l’espai públic”. Escudé ho ha dit en una entrevista al programa ‘bàsics’ de betevé.

El regidor d’Esports ha justificat el control d’aquests gimnasos il·legals pel fet que aquests monitors no ofereixen assegurança, se’n desconeix la formació i tampoc se sap “si estan al corrent de les seves obligacions fiscals”. Això, segons Escudé, deixa en desavantatge els professionals dels centres esportius “que ho fan bé”. I ha recordat als ciutadans que “cal anar amb compte” i “fer esport de forma assenyada i segura per no lesionar-se”.

Per altra banda, Escudé ha anunciat que es limitarà l’horari en què es pot fer esport a la platja: “Hem de fer compatible la tovallola amb la pràctica esportiva”, ha dit el regidor d’Esports. Per això, l’Ajuntament ha limitat l’espai dels esportistes a la platja i només es podrà practicar esport a les zones habilitades en quatre platgesSant Miquel, el Somorrostro, la Nova Icària i el Bogatell. El consistori va més enllà i establirà franges horàries en què es podrà fer esport en temporada alta. La resta de l’any no hi haurà limitació perquè “no hi ha cap problema d’invasió de xarxes o pràctica esportiva”, ha assenyalat David Escudé.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Gym per tothom a juny 09, 2021 | 12:24
  Gym per tothom juny 09, 2021 | 12:24
  Quina bogeria. Privat dolent, públic bo? Estudieu la Unió Soviètica i aprendreu alguna cosa de profit. Mai tants inútils manant a l’Ajuntament de Barcelona. Estic flipant.
  • Icona del comentari de: Cansat de tots el tontos a juny 09, 2021 | 22:33
   Cansat de tots el tontos juny 09, 2021 | 22:33
   Deixin de prohibir ,i deixin fer esport , son molt pro molt pesats
 2. Icona del comentari de: mike a juny 09, 2021 | 12:55
  mike juny 09, 2021 | 12:55
  que en son de pesats al ajuntament... ni fer esport ja?
 3. Icona del comentari de: Pere prou a juny 09, 2021 | 22:36
  Pere prou juny 09, 2021 | 22:36
  Només saben prohibir el que té cost cero ,ara voldran de pagar taxes al esportistes per fer esport al aire lliure ,es una gran dictadura

Nou comentari

Comparteix