Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Ferm i total desacord” del Col·legi d’Odontòlegs amb el dentista municipal de Colau
  • CA

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) ha mostrat avui en un comunicat el seu desacord “ferm i total” a la creació del dentista municipal impulsat per l’Ajuntament. També han denunciat que el consistori no hagi comptat amb ells per desenvolupar la iniciativa, la qual han opinat que és una “mercantilització de serveis públics”.

[r:1]

A més, han dit que “no és cert” que la clínica municipal ofereixi preus un “40% més econòmics”, i que és “més que dubtós” que el servei pugui atendre “36.000 pacients anuals”. Finalment, han criticat la falta de “rigor, eficàcia i idoneïtat” de la mesura.

Com a alternativa, han proposat ampliar la cobertura dels serveis odontològics en el sistema públic de salut. Així mateix, han exigit participar d’ara en endavant en les negociacions sobre la iniciativa municipal.

Més notícies
L’oposició acusa Colau d’electoralisme per l’anunci del servei de dentista
Notícia: L’oposició acusa Colau d’electoralisme per l’anunci del servei de dentista
Comparteix
El PDECat diu que l'estudi de mercat és del 2014, el PSC s'estranya que ho gestioni "l'empresa dels pàrquings", el PP veu "demagògia sense límits" i Cs alerta que "compromet la pròxima legislatura"
Dentista gratis per als usuaris dels serveis socials de Barcelona
Notícia: Dentista gratis per als usuaris dels serveis socials de Barcelona
Comparteix
El nou servei oferirà tractaments no coberts per la sanitat pública, com restaurar càries, retirar arrels i col·locar pròtesis, entre d'altres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa