Famílies dels Maristes es concentren contra les pintades acusadores perquè ara estan “100% segures”

Tot i que l'home que va cometre els abusos sexuals acusi l'escola de conèixer els casos i no haver actuat, les famílies asseguren que l'actual direcció les deixa "tranquil·les"

Diverses famílies d’alumnes de l’escola Maristes Sants-Les Corts de Barcelona s’han concentrat aquest dimarts a la tarda davant del col·legi del barri de Sants per donar suport al centre davant del judici per abusos sexuals contra un exprofessor i per rebutjar les pintades que aquest dilluns acusaven el centre d’encobrir els abusos. També donen suport a les víctimes, però asseguren que actualment estan “100% segures” que no tornaran a passar casos semblants i que l’actitud actual de la direcció les deixa “tranquil·les”.

Desenes de mares i alguns pares, també alumnes, s’han concentrat davant de l’escola en una convocatòria improvisada arran de les pintades. Portaven pancartes i cartells mostrant el seu suport a l’escola i a les víctimes, i a la façana de l’escola també hi havia mostres d’afecte i suport al professorat. Segons Cristina Chalé, una de les mares, els infants es van veure “afectats” pels insults a les parets i en van parlar a classe.

Les famílies donen tot el seu suport a les víctimes d’abusos, però volen que els seus fills no hagin de viure aquestes situacions “desagradables”. Així mateix, donen el seu màxim suport al centre, tot i que si la direcció han de passar comptes amb la justícia, també volen que “ho faci on toqui”.

Més informació

Nou comentari