Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les estudiants barcelonines ferides a Costa d’Ivori estan fora de perill

La representant de l’Opus Dei a la Costa d’Ivori, Elena Merino, ha afirmat que les estudiants de l’escola Canigó ferides en l’accident d’autobús al país africà el dissabte, en el qual va morir una monitora, es troben fora de perill. Merino s’ha mostrat “impressionada” per la “serenitat” amb la qual han reaccionat després del sinistre, malgrat la “pena i el desconcert”. La família de la professora morta està molt serena, ha dit, i estan fent tot el possible per acompanyar les joves voluntàries.

En una entrevista a la Cadena Cope, Merino ha assegurat que “les coses estan bé”, que les joves “han sortit de perill” i que estan treballant conjuntament amb el consolat, l’ambaixada i les famílies de les voluntàries “perquè totes tornin al més aviat possible“, fins i tot “avui mateix si ho desitgen”. No obstant això, ha indicat que durant aquest dilluns es concretaran les gestions.

[r:1]

Tres noies hospitalitzades

També ha comentat que hi ha tres noies hospitalitzades, de les quals dues surten aquest dilluns de l’hospital, en el qual havien estat “per rutina”, i l’altra voluntària està pendent que els pares, juntament amb els metges, decideixin com seguir el tractament. Sobre l’accident, Merino ha dit que les joves li van dir que una roda va explotar i l’autobús va perdre el control i van caure a l’altre costat de la carretera.

La representant ha destacat la tristesa per la defunció de Teresa Cardona i s’ha mostrat sorpresa que cap noia tingui cap os trencat. També ha comentat que les voluntàries “es van posar a resar al moment” i “van descobrir que els seus àngels de la guarda són negres”, ha dit en relació a la quantitat de gent que es va apropar a ajudar-les per sortir de l’autobús i buidar-lo.

Més notícies
Col·legi Canigó, al barri de la Bonanova / Google Street View

Mor una professora de Barcelona en un accident a Costa d’Ivori durant un viatge solidari

Notícia: Mor una professora de Barcelona en un accident a Costa d’Ivori durant un viatge solidari
Comparteix
La subdirectora del Col·legi Canigó viatjava amb estudiants de Batxillerat i universitàries, 10 de les quals han resultat ferides lleus
Notícia: Mor una professora de Barcelona en un accident a Costa d’Ivori durant un viatge solidari - Mobile

El cos de la professora morta a Costa d’Ivori serà repatriat en les pròximes hores

Notícia: El cos de la professora morta a Costa d’Ivori serà repatriat en les pròximes hores
Comparteix
La subdirectora de l'Escola Canigó de Barcelona va morir en un accident de trànsit
Notícia: El cos de la professora morta a Costa d’Ivori serà repatriat en les pròximes hores - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa