Enxampen un traficant de marihuana amb patinet

Els Mossos el van detectar a Sant Martí mentre feien un control del compliment del confinament per la Covid-19

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí van detenir aquest diumenge un home de 25 anys i nacionalitat espanyola acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc a volts de les 22.00 hores de diumenge, durant un control de les mesures de confinament per la Covid-19. Una patrulla uniformada va veure dos homes amb patinet cadascun conduint en ziga –zaga i sense enllumenat pel carrer Cristóbal de Moura, i amb una bossa negre de grans dimensions en la base d’un dels patinets. En veure’ls, els agents els van fer senyals per aturar-los però van accelerar fugint del lloc. Malgrat aquesta acció, els agents van aturar un dels homes que portava la bossa negre d’escombraries en el patinet.

Un cop aturat, els agents va descobrir que a l’interior de la bossa hi havia una gran quantitat de cabdells de marihuana. El pes total de la mercaderia va ser de quinze quilos.. Aquest home va quedar detingut pels delictes de salut publica per tràfic de drogues i per desobediència als agents de l’autoritat ja que havia fugit  quan en un primer moment va ser requerit pels agents.

Els agents de la Unitat d’Investigació de Sant Martí han obert una investigació per esclarir els fets i la participació i vinculació d’altres persones en aquest incident. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial.

Més informació

Nou comentari