Enxampats dos lladres amb 34 antecedents robant en un garatge de Sants

Un detingut, de 29 anys, acumula 11 delictes i s'atribuixen 23 a l'altre, de 26 anys

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres multireincidents que, entre tots dos, sumaven 34 antecedents per furts. La parella acredita un llarg historial de delictes, que es reparteix en 11 delictes per un dels arrestats, de 29 anys, i altres 23 atribuïts a l’altre, de 26 anys, detalla la policia catalana.

L’última caiguda de tots dos coneguts dels Mossos va succeir aquest dimarts al migdia, després que dos agents de la policia van encertar a identificar-los com a delinqüents amb una multitud d’antecedents mentre s’introduien en un garatge de Sants. Els agents van procedir amb precaució i es van separar per no alertar els lladres mentre eren dins del pàrquing. Es van desplegar per les sortides del garatge i van aconseguir capturar-los quan sortien amb el botí que havien sostret a tres vehicles en què van irrompre trencant els vidres per robar-hi dins.

Els agents van decomissar als arrestats un patinet i un ordinador portàtil, entre altres objectes que havien pres dels vehicles. En l’escorcoll, els policies també van descobrir que els sospitosos duien a sobre eines per forçar els cotxes. Els Mossos afegeixen que es va contactar amb els propietaris del vehicles danyats per confirmar que els objectes els pertanyien i els hi van tornar.

Més informació

Nou comentari