Enxampat un lladre a Barcelona després d’oferir un mòbil robat a un mosso de paisà

Va abordar l'agent a l'estació de Sants, mentre es realitzava un dispositiu d'incògnit contra els petits furts

Un presumpte lladre va acabar detingut aquest dimarts a Barcelona després de delatar-se a l’oferir un mòbil robat a un agent dels Mossos d’Esquadra que anava de paisà. L’arrestat -de 32 anys i resident a Saragossa- va abordar el policia a l’estació de Sants, cap a les 21.50, quan un grup d’agents d’incògnits vigilava en un dispositiu contra els petits furts.

El policia que l’home va confondre amb un potencial comprador es va identificar i va avisar els altres agents, que van escorcollar el sospitós i van trobar que duia dos mòbils a sobre. L’home va al·legar que els havia comprat dies abans per vendre’ls i obtenir diners per viatjar des de Saragossa fins a Alemanya. Els agents, però, van comprovar que tots dos telèfons constaven com a sostrets.

Un d’ells va ser furtat a Saragossa el 31 de juliol de l’interior de la furgoneta d’una empresa, juntament amb altres objectes. L’home es va apropiar presumptament de l’altre terminal poques hores abans de ser arrestat, en un robatori violent comès a Lleida. Segons expliquen els Mossos, un individu va atansar-se a un home a la sortida d’un bar a Lleida i li va etzibar un fort cop al cap que el va deixar incoscient abans de prendre-li el telèfon i altres pertinences. La víctima va requerir d’una intervenció quirúrgica per les ferides que va patir. El sospitós està acusat d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, un delicte de lesions i un delicte de receptació.

Més informació

Nou comentari