Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Identificat i denunciat el jove que saltava fent ‘parkour’ al metro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han identificar el jove a qui es veu en un vídeo penjat a les xarxes socials saltant davant d’un comboi del metro en marxa i fent piruetes a l’estació de Clot, a la L1. La policia l’ha denunciat pels fets, ocorreguts el passat 22 d’abril, però que van trascendir el passat cap de setmana al fer-se virals les imatges. La policia també ha denunciat l’acompanyant que va gravar el vídeo.

Tots dos són investigats per un delicte contra la seguretat col·lectiva. Els Mossos recalquen que l’acció “va posar en risc la vida de qui cometia el salt i la dels viatgers que anaven en el tren”, assenyalen en un comunicat.

TMB va presentar denúncia i les càmeres de videovigiliància han permès identificar el noi que va arriscar-se a saltar davant del tren. Segons han informat el Mossos, el jove va ser detingut l’any passat en un dispositiu on es van arrestar 48 persones per causar danys valorats en 22 milions d’euros en vegons de tren i metro a Barcelona. En aquella ocasió, es van imputar presumptes delictes per danys, desordres públics amb afectació al transport públic, violació de domicili jurídic, lesions, amenaces i coaccions als detinguts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa