Aquest divendres les escoles de Barcelona tanquen. És un dels dos dies de lliure disposició que tenen els mestres, i que a la ciutat van fixar-se el 28 de febrer -carnestoltes- i el 3 de juny. I a això sumen-hi que el dia 6, dilluns és la segona Pàsqua, i enguany és festiu a tot Catalunya. Fins ara havia estat una festivitat d’elecció municipal, que Barcelona sempre triava. De manera que si has pogut agafar festa aquest divendres, tindràs 4 dies.

Aquest serà un dels grans ponts de l’any, i una segona prova a Barcelona abans de l’estiu, després que hagi passat una Setmana Santa amb una ocupació excepcional a la ciutat després de dos anys de crisi turística per la pandèmia. Aleshores, si bé el sector turístic va celebrar l’arribada massiva de turistes, el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, va alertar de les aglomeracions al centre: “Els veïns que ens hem quedat a Ciutat Vella aquesta Setmana Santa hem patit unes aglomeracions de visitants insuportables. L’empresariat del turisme està satisfet, però aquesta situació no aporta res de positiu ni per les veïnes ni per l’activitat econòmica de proximitat”.

Un pont a la ciutat, amb molts turistes

Sigui com sigui, si teniu aquests dies de festa i us quedeu a la ciutat, és molt probable que mentre guadiu de la ciutat topeu amb una munió de turistes. En qualsevol cas, sempre podeu gaudir de la platja, els restuarants i també les botigues, que també estaran obertes dilluns 6, perquè és un dels festius permesos d’obertura comercial, com també el diumenge 5 de juny. I és que la nova ordenança de Barcelona ha fet que els diumenges entre el 15 de maig i el 15 de setembre siguin de lliure obertura.

Per tot plegat, us preguntem si us quedeu a la ciutat o “fugireu” de les previsibles aglomeracions, tant perquè és pont a tot Catalunya com perquè ja és temporada de turisme.

Poll Maker

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Empoderat a juny 03, 2022 | 12:42
    Empoderat juny 03, 2022 | 12:42
    Sres. de la CUP i COMUNES, em podeu dir a on és la emergència social què sempre teniu a la boca?. En tot cas us haurieu de posar a les sortides de la ciutat i impedir què surtin el vehicles, i així mitigar la emergència climàtica.
  2. Icona del comentari de: Vilatà. a juny 03, 2022 | 13:53
    Vilatà. juny 03, 2022 | 13:53
    Marxar?. Per a què, si a Can Fanga s'hi està tan be?

Nou comentari

Comparteix