Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Endesa destina 250.000 euros a l’Ajuntament per comprar material contra la Covid-19
  • CA

Endesa ha donat 250.000 euros a l’Ajuntament de Barcelona per comprar material sanitari per als treballadors dels serveis municipals essencials, segons ha anunciat la companyia en un comunicat. L’empresa assegura que està responent a la crida de donacions que s’està fent des de molts serveis “conscient que s’està vivint una situació sense precedents en la història recent i que cal donar suport a l’emergència sanitària generada per la Covid-19”.

La donació d’aquesta partida servirà per comprar material sanitari destinat a professionals de serveis socials, Bombers i persones que treballen als mercats municipals. Aquesta mesura forma part del pla de responsabilitat pública d’Endesa, dotat amb 25 milions d’euros, i que s’està concretant en ajudes directes per a la compra de material, condicions especials de subministrament per hospitals i hotels medicalitzats i donacions per pal·liar les principals necessitats sanitàries i socials d’especial gravetat provocades pel coronavirus.

En aquest sentit, i també dins de l’àmbit sanitari, la companyia recorda que ha electrificat “de forma urgent” totes aquelles instal·lacions que acullen hospitals temporals –com per exemple pavellons o residències– i ha establert una operativa especial per garantir la continuïtat del servei elèctric en aquestes instal·lacions. A més, ofereix la gratuïtat de llum i gas a hotels medicalitzats que ajudin a pal·liar la crisi sanitària –de moment ja en són sis a Catalunya, concretament a Barcelona, Girona, Sitges i a la Vall d’Aran–, i al pavelló 7 de la Fira de Barcelona, que s’ha habilitat per atendre a persones sense llar.

Més notícies
Operació per repartir 20.000 lots d’aliments perquè els més vulnerables no surtin de casa
Notícia: Operació per repartir 20.000 lots d’aliments perquè els més vulnerables no surtin de casa
Comparteix
Ajuntament de Barcelona, Generalitat, Correus, Line Sports i una dotzena més d'empreses creen les Cistelles contra la Covid-19 per a barcelonins de més de 70 anys i malalts crònics
L’Hospital Clínic recapta més de 150.000 euros en donatius per lluitar contra la covid-19
Notícia: L’Hospital Clínic recapta més de 150.000 euros en donatius per lluitar contra la covid-19
Comparteix
La plataforma Migranodearena.org amplia la campanya 'Resposta coronavirus' fins als 200.000 euros i el 31 de maig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa