Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns denuncien el bloqueig del projecte de reforma del Port Olímpic
  • CA

L’Associació de Veïns de la Vila Olímpica ha denunciat aquest dimecres el bloqueig del projecte de reforma del Port Olímpic. Es queixen d’una situació de “total paràlisi”, ja que encara no s’ha signat el conveni entre Ajuntament i Generalitat, “fet que posa en perill el futur del pla i el compliment dels terminis del calendari previst, tenint en compte que la concessió acaba a l’abril del 2020”.

“No podem acceptar de cap manera que a hores d’ara se’ns enganyi al veïnat amb aquests silencis”, avisa l’associació, que també aprofita per queixar-se que el govern espanyol hagi donat per acabada la concessió de l’espai d’oci de Trias Fargas/Marítim però hagi realitzat un contracte de lloguer directe per un any a tots els locals. Els veïns demanen a l’Ajuntament que intervingui i lideri la transformació d’aquest espai, “que corre el risc de quedar privatitzat”. 

La setmana passada, l’Ajuntament va queixar-se públicament del fet que la Generalitat encara no els hagi delegat les competències per poder tirar el pla de reforma endavant.

[r:1]

Més notícies
La zona d'oci del Port Olímpic, en una imatge d'arxiu / Jorge Franganillo
Barcelona acusa la Generalitat de bloquejar la reforma del Port Olímpic
Notícia: Barcelona acusa la Generalitat de bloquejar la reforma del Port Olímpic
Comparteix
El govern municipal reclama que el Govern delegui les competències en l'Ajuntament per transformar un espai que considera "obsolet"
Una imatge d'arxiu del Port Olímpic
Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic
Notícia: Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic
Comparteix
L'atac es va produir ahir a la nit i de moment no hi ha cap detingut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa