Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els premis més sonats de la loteria de Nadal a Barcelona
  • CA

Barcelona és la segona ciutat de l’estat espanyol on més vegades ha caigut el primer premi de la loteria Nadal –que aquest dimarts celebra un nou sorteig–, només superada per Madrid. En els últims 10 anys, la grossa de Nadal que se celebra cada 22 de desembre ha deixat gairebé 200 milions d’euros.

El premi més sonat va caure el 2010, quan l’administració de loteria de Mercabarna va vendre gairebé totes les sèries del número 79250, que va deixar 135 milions d’euros entre els afortunats, dels quals tres van anar a parar a una administració de plaça Urquinaona.

Pluja de milions al Raval

El 2016 també va ser un bon any pels jugadors de loteria, ja que el número 66513 va repartir 40 milions al Raval. En total, fins a sis vegades ha tocat el primer premi a Barcelona des del 2010, tot i que en els últims anys la sort ha esquivat força la capital catalana.

El 2018 sis administracions –repartides entre el Raval, Fort Pienc, Sagrada Família, Sant Gervasi-Bonanova, Camp d’en Grassot i Gràcia Nova i Navas– van vendre dècims del primer premi, que va repartir sis milions entre els barcelonins, mentre que l’any passat només va tocar en una administració de la rambla Guipúscoa, al Clot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa