Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Part del primer i del tercer premi de la loteria de Nadal cauen a Barcelona
  • CA

El primer premi de la loteria de Nadal ha caigut a Barcelona. El 26.590 ha estat venut a l’administració de la rambla Guipúscoa número 2, situada al barri del Clot, al districte de Sant Martí. El Gordo ha estat cantat quan només feia quinze minuts que havia començat el sorteig, cosa que ha sorprès el públic i els comentaristes del sorteig.

El premi també ha estat venut a locals de Salou, Salamanca, Alacant, Múrcia, Súria, Madrid i Sevilla. Així, el premi de 4 milions d’euros queda repartit entre diverses administracions de l’Estat.

[r:1]

El tercer premi, a l’Eixample i a Sarrià-Sant Gervasi

Part del tercer premi, el número 750, també ha caigut a Barcelona. Concretament, a l’administració del carrer Descartes número 11, a Sant Gervasi-Galvany (Sarrià-Sant Gervasi). També s’ha venut al carrer Pelai número 1, a la Dreta de l’Eixample (Eixample).

Part del quart premi, també a Barcelona

El carrer Dante Alighieri també ha tingut la sort de vendre part d’un premi. Ha estat el quart, el número 41.710, que s’ha venut al local situat al número 77 del carrer, situat al Carmel (Horta-Guinardó). 

Una altra part d’aquest premi s’ha repartit a la Nova Esquerra de l’Eixample (Eixample). Ha estat, concretament, a tocar del centre comercial Arenas. 

Cinquens premis molt repartits

Els cinquens premis també han portat sort i alegria a la capital catalana. Han estat dos: el 6.293 i el 66.212. El primer dels dos s’ha venut a la rambla Badal, 161, a Sants-Badal (Sants-Montjuïc). També s’ha repartit al número 371 del carrer Rosselló, al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova (Gràcia). 

El segon cinquè que ha caigut, en part, a Barcelona s’ha venut al passeig de Valldaura 246-248, al barri de Porta (Nou Barris). A Nou Barris, al barri de la Vilapicina, han tingut sort per partida doble després que el local del carrer Vilapicina número 13 hagi venut, també, el 66.212. També al carrer Aragó 240, a la Dreta de l’Eixample (Eixample). Al local de loteries situat a la Maquinista, al barri de Bon Pastor (Sant Andreu). El Carmel, a Horta-Guinardó, també ha tingut sort amb el 66.212 ja que s’ha venut a l’administració del carrer Llobregós 147. 

Per comprovar si un número està premiat, Loteries de l’Estat ha habilitat un enllaç

L’any passat​ Barcelona també va tenir la sort del seu costat i va vendre números del primer premi. En total, sis administracions van distribuir-lo i van repartir sis milions d’euros. 

Més notícies
“És un orgull”: l’alegria de la Laura, venedora de primer premi de la rifa de Nadal
Notícia: “És un orgull”: l’alegria de la Laura, venedora de primer premi de la rifa de Nadal
Comparteix
Celebració amb emoció a l'administració de Sant Martí que ha venut part del número 26.590 a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa