Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“És un orgull”: l’alegria de la Laura, venedora de primer premi de la rifa de Nadal
  • CA

Després de només tres anys al capdavant d’una administració de loteria, Laura Puentes ha repartit felicitat als barcelonins. I en especial als residents del barri del Clot (Sant Martí), on està ubicat el local que porta amb el seu marit. Al 2016 va decidir emprendre l’aventura de la loteria amb el desig de, algun dia, donar un premi gros. Avui ha estat el seu dia.

“És un orgull”, admetia davant de la seva administració una estona després que dues alumnes de l’escola Sant Ildefons cantessin el 26.590, un dels números que Puentes havia venut per a sorteig de la rifa de Nadal. Tot i que en un primer moment la presència al voltant de rambla Guipúscoa número 2, on està l’administració guanyadora, era majoritàriament de periodistes, mica en mica els veïns s’han aplegat per felicitar Puentes i la seva família. Ella, el seu marit i la filla de tots dos han arribat poc abans de les 11 hores, preparats per mullar de cava i llàgrimes d’emoció tots els presents.

Puentes ha venut cinc sèries del número premiat amb 4 milions d’euros. Tenint en compte que cada sèrie són 10 dècims i que cada sèrie està premiada amb el premi total, l’administració ha repartit 20 milions d’euros. Tot i així, falta que Puentes comprovi que cap sèrie hagi estat retornada i que, efectivament, el total que ha portat al Clot és de 20 milions.

La pregunta estrella als voltants de l’administració era l’esperada: “Què, t’ha tocat?”. Els veïns de la zona s’aturaven al voltant de l’administració a celebrar o lamentar-se, segons la sort que haguessin tingut. “He comprat cinc números aquí, però no el premiat”, deia, resignat, un veí. Tots, però, es mostraven feliços per la Laura i la seva família. “Gràcies a aquest premi vendran més números l’any que ve”, apuntava un altre. 

Per ara, Laura Puentes gaudeix del moment i es mostra contenta pel premi: “Em quedo amb fer feliç a la gent”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa