Els pares de la noia morta del Manyanet demanen ajuda per provar l’assetjament que patia

Els pares de la noia de 15 anys que es va suïcidar fa un mes a Sant Andreu han demanat ajuda per reunir proves del presumpte assetjament que patia al col·legi Pare Manyanet. Els progenitors de la jove han llançat la crida a través d’un missatge a les xarxes socials de la seva advocada, Carla Vall.

En el mateix comunicat, els pares asseguren que el suposat cas d’agressions que la seva filla va patir d’altres companys abans de llevar-se la vida “no és l’únic incident greu ocorregut en el sí de la comunitat en els darrers mesos”. De fet, familiars d’altres alumnes de l’escola Pare Manyanet han denunciat haver patit assetjament i es van concentrar aquest dijous davant de la seu del Consorci d’Educació de Barcelona per demanar mesures més estrictes per aturar els agressors. La concentració comptava amb el suport dels pares de la menor morta.

La família s’ha personat en la investigació oberta arran de la mort de la noia per poder exercir d’acusació. “Volem aconseguir justícia i arribar a la veritat materials dels fets”, asseguren. En aquest sentit, preguen que, “si algú sap res del que havia estat patint o té alguna informació del cas”, aporti la informació a la direcció de correu electrònic [email protected] “El que volem és preservar i donar espai a la investigació i a la justícia”, afegeixen els pares en el mateix comunicat, on també reclamen espais “segurs” i “de confiança” als centres educatius per evitar episodis d’assetjament.

Comentaris

    Anna Juliol 02, 2021 | 11:54
    Al mínimo indicio que tu hijo padece acoso es cambiarlo de colegio es una pena pero es la solución más inmediata que conozco yo lo hice y le fue bien

Nou comentari

Més notícies
Imatge d'arxiu de dues estudiants entrant al Pare Manyanet de Sant Andreu / D.C.

La Síndica va rebre dues queixes per assetjament escolar al Manyanet de Sant Andreu l’any 2019

La defensora del poble assegura que els protocols de gestió dels casos eren correctes, però no aclareix si es van posar en marxa
Imatge d'arxiu de dues estudiants entrant al Pare Manyanet de Sant Andreu / D.C.

Els professors del Pare Manyanet neguen que els alumnes marxin per assetjament escolar

En un comunicat, recorden que en 10 anys hi ha hagut 8 expedients, tots arxivats