Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Països Baixos recomanen no fer turisme a Barcelona

Les autoritats dels Països Baixos s’han afegit a la tendència iniciada per França i el Regne Unit amb la crida a no fer turisme a l’estat espanyol i/o Catalunya amb l’argument que augmenten els casos de Covid-19. Però els holandesos filen encara més prim i centren les seves recomanacions en Barcelona i la rodalia –la “gran Barcelona”. El ministeri d’Afers Exteriors aconsella en una web oficial que no s’hi faci turisme i venir-hi només si és estrictament necessari, i qualifiquen la recomanació d'”urgent”.

De fet, concreten als seus ciutadans que, si es troben ara a la zona, el millor que poden fer és finalitzar la seva estada a Barcelona tan aviat com sigui possible i que, de tornada als Països Baixos, es posin en quarantena. Per això, s’ha pintat de taronja l’àrea de Barcelona en un mapa en què aquest color significa “viatgeu-hi nomé si és necessari”, un color que també afecta l’àrea del Segrià. En canvi, la resta de l’estat espanyol està en groc, que indica només “vigileu, riscos per a la seguretat”.

El ministeri fins i tot compara la situació de Barcelona amb la de l’Aragó i fa afirmacions errònies, ja que hi diu que allà les mesures són més estrictes perquè “els residents han de quedar-se a casa el màxim temps possible” –cosa que també es recomana a Barcelona, ja que a l’Aragó tampoc hi ha confinament domiciliari com el de l’estat d’alarma– i que “els restaurants i les terrasses estan oberts de forma limitada”, una altra mesura que també existeix a l’àrea metropolitana de Barcelona, on les discoteques, cinemes, sales de festa i gimnasos estan tancats i els bars i restaurants han de tancar obligatòriament a les dotze de la nit.

Més notícies
L'hotel Catalonia de la plaça Espanya es va medicalitzar durant el confinament / Hospital Clínic - Francisco Avia

El rebrot a Barcelona obliga a obrir 3 nous Hotels Salut

Notícia: El rebrot a Barcelona obliga a obrir 3 nous Hotels Salut
Comparteix
L'hotel Melià que ara acull pacients lleus a la capital s'omplirà en pocs dies | Un Catalonia i un SB, properes incorporacions
El nombre de casos positius es dispara a la zona nord de Barcelona / Joan GGK

Alerta per l’augment de positius a quatre districtes de Barcelona

Notícia: Alerta per l’augment de positius a quatre districtes de Barcelona
Comparteix
Nou Barris i Sant Martí pràcticament han doblat el nombre casos en una setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa