Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’operació confirma la pèrdua de l’ull de la noia ferida als aldarulls
  • CA

La noia ferida durant la primera nit d’aldarulls per l’empresonament de Pablo Hásel que va perdre un ull va ser operada dijous i s’espera que avui mateix rebi l’alta hospitalària, segons han explicat fonts del departament de Salut. Fonts hospitalàries han explicat que la intervenció ha confirmat la pèrdua de l’ul, però de moment no s’ha esclarit “la causa de la ferida” ni si és compatible amb l’impacte d’un projectil de foam, com s’havia denunciat, ja que “més endavant” ho haurà de determinar un metge forense.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre la noia la mateixa nit de dimarts i en un principi va semblar que la ferida no era greu, però la van traslladar per precaució a l’Hospital Clínic i allà van poder precisar amb més detall la lesió que havia patit i que ha resultat en la pèrdua de l’ull. El Centre Irídia atribueix la lesió a l’impacte d’una bala de foam disparada pels Mossos d’Esquadra i un vídeo de betevé confirma que a prop del lloc de l’incident els antiavalots en van fer ús.

Testimonis presencials van explicar al TOT Barcelona els fets, però no eren del tot unànimes sobre l’origen de la lesió. Tot i que la majoria apuntaven que l’impacte havia estat produït per una bala de foam, cap de les persones consultades ho havia vist en persona, i una minoria de veus apuntaven a una ampolla llançada a distància. La policia catalana va anunciar dijous que faria una investigació exhaustiva dels fets. La divisió d’Afers Interns s’ha fet càrrec del cas.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a febrer 19, 2021 | 10:09
    vendetta febrer 19, 2021 | 10:09
    ull x ull testicle x testicle pallisa x pallisa axi fens feros fora malparit mati tarda nit sensa descans per vosaltres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa