Els Maristes acusen de difamació l’exprofessor jutjat per pederàstia

Els Maristes han assegurat aquest dimarts a la tarda que l’exprofessor d’Educació Física de la seva escola de les Corts ha “difamat” la institució aquest dimarts al matí durant la seva declaració en el judici on està acusat d’abusar sexualment de quatre alumnes adolescents entre el 2005 i el 2011.

En un breu comunicat, la institució assegura que cap director ni responsable de les escoles o l’organització va rebre cap queixa sobre “conductes impròpies” relacionades amb Benítez, i que el primer cas del qual van tenir “constància” va ser el 2011 i va ser denunciat a la fiscalia de menors.

Benítez ha dit que el 1986 un pare es va queixar d’abusos per part seva, però la direcció no el va suspendre de sou, ni apartar ni expulsar.

Nou comentari

Més notícies
L'acusat per abusos als Maristes, Joaquín Benítez. | Europa Press

Joaquín Benítez desvela que no tenia “por” i se sentia “emparat” pels Maristes

L'acusat al 'cas Maristes' ha reconegut haver abusat de dos alumnes
L'acusat pels abusos Joaquim Benítez.| ACN

Els Maristes no van informar dels abusos de Benítez perquè una família els va demanar discreció

El responsable de les escoles a Catalunya ha explicat que van comunicar els fets als professors i ho van denunciar a la fiscalia de menors

Arriba el judici contra Joaquín Benítez, el ‘cas Maristes’ que va canviar-ho tot

Més de tres anys després des de la primera denúncia contra l'exprofessor dels Maristes, s'han acumulat desenes d'acusacions de pederàstia silenciada a Barcelona i Catalunya