Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Élite Taxi celebra que els VTC es vagin acumulant als dipòsits

Élite Taxi Barcelona ha celebrat que la grua municipal es dediqui a immobilitzar a tort i a dret els VTC com a modus operandi habitual, encara que aquests vehicles estiguin en aquell moment aparcats al carrer sense oferir un servei actiu.

En un tuit al seu compte oficial, el sindicat de taxistes ha mostrat una foto d’una grua municipal en plena acció i s’alegra que finalment les conseqüències del nou decret ja s’estiguin traslladant als carrers. Elite Taxi Barcelona assegura que ja hi ha mig centenar d’aquests vehicles al dipòsit i conclou que, si les coses continuen igual, en compliment de la normativa actual “els VTC ja no faran més de taxis”, de tal manera que la competència dels Uber, Cabify i altres plataformes semblants s’anirà disminuint progressivament.

El decret llei que limita l’expansió de els VTC, en vigor d’ençà l’octubre

El proppassat juliol el Parlament va aprovar el decret llei que limita l’expansió de les VTC tant a Barcelona com a l’àrea metropolitana, en vigor d’ençà l’octubre. Només PP, Cs i Vox hi van votar en contra.

“Tanquem una etapa de conflicte molt fort”, va recordar aleshores el portaveu d’Élite Taxi Tito Álvarez. La norma restringeix la circulació en rutes urbanes als vehicles de transport amb conductor amb una longitud mínima de 4,90 metres.

Ja ha entrat en funcionament la nova app pública del taxi

D’altra banda, aquest dimecres va entrar en vigor la nova app pública del taxi per mitjà de la qual els usuaris podran contractar el servei de prop de 10.000 taxis des del propi telèfon mòbil. El sistema Picmi Taxi ja es pot utilitzar com una funcionalitat més com a part de l’aplicació AMB Mobilitat. La iniciativa pretén potenciar la contractació digital d’aquest servei amb l’objectiu de reduir els kilòmetres que fan buits els vehicles mentre busquen clients pels carrers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi a novembre 03, 2022 | 19:18
    Xavi novembre 03, 2022 | 19:18
    Ja comença a ser hora que aquests delincuents que s,han saltat la.llei de forma continuada i descarada , hagin de cumplir-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa