Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Zoo de Barcelona aprova l’examen d’adaptació a la pandèmia

El Zoo de Barcelona ha passat la seva selectivitat particular. Les instal·lacions, propietat de l’empresa pública Barcelona Serveis Municipals (B:SM), han rebut els distintius Global Safe Site i Safe Tourism Certified que certifiquen el compliment de les mesures de seguretat i desinfecció exigides en el context de pandèmia mundial. El primer distintiu l’atorga l’empresa certificadora Bureau Veritas, i el segon és de l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE, en les sigles en castellà).

Les mesures que fan del Zoo un espai segur són la reducció de l’aforament al 50% de la capacitat, l’aposta per la venda d’entrades anticipades a través de la web, el redisseny del recorregut que fan els visitants als espais tancats, punts mòbils de restauració per evitar concentracions a les zones de pícnic i canvis al casal, amb grups més reduïts i zones de menjador exclusives. També s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic i s’han incrementat les tasques de neteja i desinfecció.

Tot plegat ha servit al Zoo, que va reobrir el 25 de juny, per aprovar els exàmes de l’ICTE i de Bureau Veritas. En el cas del segell de l’institut espanyol, el de Barcelona és el primer zoo de l’Estat que el rep. Altres instal·lacions de B:SM, com ara les estacions d’autobusos de Fabra i Puig, ja han obtingut el segell Safe Tourism Certified, segons reivindica l’Ajuntament de Barcelona.

Les mesures de seguretat implementades formen part del projecte BCN Safe City, que busca “garantir mesures d’higiene i salut per oferir confiança i seguretat als espais de la ciutat”, segons el consistori.

Més notícies
Un exemplar dònix blanc nascut al Zoo de Barcelona durant el confinament / Ajuntament de Barcelona

El Zoo de Barcelona reobre amb cries d’espècies en extinció nascudes durant el confinament

Notícia: El Zoo de Barcelona reobre amb cries d’espècies en extinció nascudes durant el confinament
Comparteix
L'Ajuntament subratlla que el recinte ha rebut 500 visitants el primer dia i fa una crida als barcelonins a anar-hi

El Zoo no creu que els animals es contagiïn de coronavirus

Notícia: El Zoo no creu que els animals es contagiïn de coronavirus
Comparteix
Segons el Parc, el positiu en Covid-19 del tigre de Nova York "és un cas aïllat"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa