Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El millor croissant de mantega de l’Estat es fa a una pastisseria de Barcelona
  • CA

El 13è concurs per trobar el millor croissant de mantega de l’Estat ha proclamat la pastisseria Brunells, a Barcelona, com la millor en aquest producte. Així s’ha desvelat en l’entrega de premis celebrada a l’escola de pastisseria del gremi de Barcelona. La Brunells, ubicada al número 22 del carrer Princesa, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella), ha recollit el guardó en mans del pastisser Andreu Sayó.

La pastisseria va obrir el 1852 fins que va tancar el 2018. Després del confinament, i contra tot pronòstic, l’establiment ha tornat a obrir tot i enfrontar-se a una pandèmia que està acabant amb molts negocis.

Una cinquantena de locals de tot l’Estat han participat en el certamen. El guanyador d’enguany, la pastisseria Brunells, s’endú 1.000 euros en concepte de premi.

Més notícies
El forn de pa Caballol de les Corts ha abaixat la persiana per sempre / Facebook
Tanca un forn de pa centenari de les Corts
Notícia: Tanca un forn de pa centenari de les Corts
Comparteix
El Caballol, a les Corts, ha abaixat la persiana sense fer soroll
Sílvia Sobirós i Eloi Isern llegeixen la carta d'acomiadament del forn Caballol / Adrià Lizanda
“Estem desolats”: dol entre els veïns de les Corts pel tancament d’un forn centenari
Notícia: “Estem desolats”: dol entre els veïns de les Corts pel tancament d’un forn centenari
Comparteix
La carta d'acomiadament dels responsables del Caballol s'omple de missatges dels clients

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa