Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca un forn de pa centenari de les Corts

Sense fer soroll, com molts altres negocis que ja no tornaran a aixecar les seves persianes, el forn de pa centenari Caballol de Les Corts ha anunciat que tanca enmig de la crisi del coronavirus i una creixent competència. S’ha acomiadat de la seva clientela habitual amb un missatge enganxat a la paret del local que havia ocupat des del 1921.

“M’agradaria saludar-vos amb un ‘Bon dia!’ i un somriure als llavis com cada dia, però malauradament tenim una trista notícia que comunicar-vos: la fleca tanca les seves portes definitivament”, diu la nota, que ha causat sorpresa i tristesa a parts iguals als veïns del barri, que ja no podran comprar els seus pans artesanals ni els seus croissants. 

“Els nostres avantpassats van fer una feina excel·lent i nosaltres hem intentat continuar amb esforç i dedicació”, expliquen els propietaris, que han aprofitat per donar les gràcies al barri que l’ha acollit durant gairebé 100 anys. “Intenteu gaudir de les coses bones de la vida, ja que res dura eternament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa