Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El govern municipal celebra que la corba de contagis “comença a aplanar-se”
  • CA

La quarta tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez (Barcelona en Comú), ha assegurat aquest dilluns que la corba de contagis a la ciutat “s’està aplanant”, que els brots són petits i estan bastant controlats, segons ha dit, i que la transmissió comunitària segueix afectant a casos de joves.

“Les dades que tenim ara mateix és que globalment aquests casos augmenten menys a la ciutat de Barcelona respecte de setmanes passades i per tant podem començar a parlar que aquesta corba a la ciutat comença a aplanar-se”, ha explicat Pérez en roda de premsa preguntada pels casos de Covid-19 a la capital catalana, i ha afegit que cal seguir insistint en les mesures de prevenció. El secretari de Salut Públic, Josep Maria Argimon, ja va situar la capital catalana en una “corba plana” la setmana passada. Investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) van demanar “un esforç més” per doblegar la corba.

Pérez constatat que la crisi sanitària ha visibilizat les desigualtats entre els barris de la ciutat, tal com indica un estudi de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAPJGol), que revela que els districtes de Barcelona amb ingressos més baixos van ser els més afectats per la primera onada del coronavirus.

Més notícies
Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya / UPC
Investigadors de la UPC, sobre els rebrots: “Un esforç més i aconseguim doblegar la corba”
Notícia: Investigadors de la UPC, sobre els rebrots: “Un esforç més i aconseguim doblegar la corba”
Comparteix
Situen la taxa de propagació en 1 i animen a mantenir la línia d'actuació
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon / ACN
El secretari de Salut Pública situa Barcelona en una “corba plana” de contagis
Notícia: El secretari de Salut Pública situa Barcelona en una “corba plana” de contagis
Comparteix
Josep Maria Argimon demana mantenir els esforços i ser "molt curosos"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa