El govern de Colau recela de la idea de la Generalitat per a la prefectura de Policia Nacional

El regidor Jordi Rabassa rebutja que la prefectura sigui "un edifici amb despatxos" en comptes d'un "espai de reparació"

El govern municipal d’Ada Colau mostra recels a la proposta de la Generalitat de convertir la comissaria de la Policia Nacional en la seu del Memorial Democràtic. El regidor de Ciutat Vella i Memòria Democràtica de l’Ajuntament de Barcelona i membre dels comuns, Jordi Rabassa, ha rebutjat la idea que el Govern ha plantejat aquest dilluns en relació al futur de la prefectura de la Policia Nacional a la Via Laietana.

Després que la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, hagi revelat els plantejaments de la Generalitat, Rabassa ha afirmat a Twitter que “de cap de les maneres ha de ser edifici amb despatxos, per molt que sigui el Memorial”. El regidor defensa que ha de ser “un espai de reparació, difusió, investigació de la repressió franquista i de la tortura”. En aquest sentit, Rabassa recorda que la regidoria de Memòria Democràtica de l’Ajuntament ja ha treballat una proposta amb les entitats memorials de la ciutat.

Més informació

Nou comentari