Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El BBVA permetrà el retorn de la família desnonada a Ciutat Meridiana i critica l’Ajuntament
  • CA

El BBVA permetrà que la família amb 3 menors desnonada aquest dijous a Ciutat Meridiana torni a l’habitatge on estava vivint i assegura que Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona no els va informar que fos vulnerable. Fonts de l’entitat han explicat que no tenien aquesta informació, i desconeixen els motius. Creuen que tot plegat ha estat un malentès. Fonts municipals han explicat que el banc tenia la informació del cas des del març.

En tot cas, un cop han sabut la situació, s’han posat en contacte amb la família perquè pugui tornar. Les mateixes fonts han indicat que un cop es va executar el desallotjament, es va posar una alarma, com és habitual, i aquesta es va activar quan la família va reocupar l’immoble, motiu pel qual van avisar els Mossos d’Esquadra.

Aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) també ha contradit la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín, i ha assegurat que el desnonament que es va fer aquest dijous al matí a Ciutat Meridiana havia estat “degudament notificat a les parts personades” i que, a més, era la quarta vegada que s’intentava el llançament.

El regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, ha celebrat que l’entitat bancària hagi rectificat, però els ha demanat que no doni lliçons a l’Ajuntament. “Avui mateix sabíem que BBVA ha guanyat 1.141 milions d’euros el tercer trimestre 2020. I malgrat tot, segueix desnonant famílies en plena pandèmia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa