Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
EasyJet s’avança al Nadal regalant 10 vols de Barcelona a Lisboa
  • CA

Aquest dissabte, aprofitant que ja faltaven pocs dies per l’arribada del Nadal, l’aerolínia easyJet va sorprendre els visitants del centre comercial Arenas de Barcelona regalant 10 vols per viatjar des de Barcelona a Lisboa. Es tracta d’una nova ruta que es va impulsar el passat mes de novembre i, durant la temporada d’hivern 2022-2023, compta amb un total de 40.000 seients.

Tommy Onderko, pilot d’easyJet, i Jacqueline Adriana Millan, tripulant de cabina, van ser el passat dissabte els responsables de desafiar les persones que volien aconseguir els bitllets gratis fent-los contestar un qüestionari sobre Lisboa i Portugal. ‘Quin d’aquests és un dels dolços més típics de la cuina portuguesa?’ o ‘Amb quin nom es coneix el pont que travessa el riu Tajo?’ van ser algunes de les preguntes que van fer. Les 10 primeres persones que les van respondre totes correctament van guanyar un vol.

Acostar l’atractiu de Lisboa als barcelonins

Amb aquesta acció, easyJet busca acostar l’atractiu de Lisboa als barcelonins, que ara tenen una nova opció per arribar a la capital portuguesa i descobrir tot el que ofereix. Tal com va assenyalar la companyia, allà es pot “des de tastar els tradicionals Pastissos de Belém fins a passejar pel nucli antic, escoltar un fado o visitar la llibreria més antiga del món”.

Tommy Onderko, pilot d’easyJet, va explicar que “aquesta acció ha estat molt emocionant, ja que hem tingut l’oportunitat de sorprendre moltes persones que potser mai ens han vist fora dels nostres avions. Ser-ne part ha estat un honor, representant la passió que tenim pels nostres passatgers i el nostre Orange Spirit. Espero veure aviat tots els nostres guanyadors i guanyadores a bord d’un dels nostres avions amb destinació Lisboa”.

“Feliç d’avançar el Nada a 10 persones”

Per part seva, Jacqueline Adriana Millan, tripulant de cabina, ha dit que li va fer “molt feliç haver tingut l’oportunitat d’avançar el regal de Nadal a les 10 persones que van guanyar; representar l’aerolínia per a la qual treballem i promoure l’apassionant nova ruta entre Barcelona i Lisboa”.

En total, easyJet ha llançat sis noves rutes entre diferents ciutats espanyoles (Barcelona, ​​València, Bilbao i diferents illes canàries) cap a Lisboa, reforçant així la seva aposta per la connectivitat entre Espanya i Portugal i augmentant en un 146% la capacitat addicional prevista per a aquesta temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa