Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Duel Rahola-Colau: l’alcaldessa recorda a la periodista que hi ha passos de vianants
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha trobat aquest vespre cara a cara amb una polèmica inesperada. La periodista Pilar Rahola, tertuliana i exdiputada del Congrés dels Diputats, va ensopegar fa uns dies amb un separador de carril bici a la ciutat. El resultat va ser una fractura del cap de l’húmer, una story a Instagram i un article a La Vanguardia.

Rahola ha aprofitat la caiguda per disparar contra la “croada caòtica” de l’Ajuntament de Barcelona contra el cotxe i per insinuar que Colau ha adjudicat “a dit” les obres que han permès els canvis en la mobilitat durant el desconfinament. “Colau fa el que vol i l’oposició fa la migdiada”, deia la tertuliana al seu article.

A Instagram Rahola va publicar una foto seva amb el braç en cabestrell assenyalant el separador amb què va ensopegar. “Les punyeteres andròmines de la ciutat”, indicava la periodista.

Amb aquests precedents s’ha trobat Colau en una entrevista al bàsics de Betevé quan li han preguntat per la caiguda de Rahola. L’alcaldessa ha aprofitat per recordar que “els vianants han de passar pel pas de vianants” després de desitjar a la tertuliana una recuperació ràpida. “Em sap greu que caigui, espero que es recuperi aviat”, ha contestat l’alcaldessa.

Colau també ha destacat que “precisament els carrils bici són per donar més seguretat”. “Treballem per la seguretat de tots els vianants”, ha afirmat la líder de l’executiu local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa