Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos lladres més interceptats al Cruïlla amb 42 mòbils furtats
  • CA

A manca d’actes multitudinaris durant mesos a Barcelona, els lladres de mòbils han intentat fer l’agost infiltrant-se entre la munió d’espectadors del festival Cruïlla, al parc del Fòrum. Si un vigilant de seguretat va enxampar in fraganti un home mentre sostreïa un terminal divendres i se’l van descobrir 15 aparells d’alta gamma, els Mossos d’Esquadra van descobrir ahir una parella d’atracadors quan fugia en un vehicle del recinte del festival amb 42 mòbils furtats. Totes dues persones han sigut detingudes.

Un portaveu de Mossos explica que totes dues persones anaven en un mateix automòbil. Els agents els van fer aturar-se en un control rutinari aquest diumenge de matinada en les immediacions del Fòrum. L’actitud evasiva dels dos ocupants del cotxe va fer sospitar els policies. Els agents van fer obrir el maleter del vehicle, on van localitzar els terminals sostrets.

Els Mossos han publicat la fotografia dels mòbils robats perquè les víctimes dels furts comprovin si són els seus i els puguin recuperar. Alhora, la policia ha fet una crida a través de les xarxes socials a denunciar possibles robatoris de telèfons durant les tres jornades del festival que va tancar-se aquest dissabte.

Més notícies
Dos lladres ataquen armats l'empleat d'un bingo / Mossos
VÍDEO | A presó dos atracadors armats que assaltaven botigues i bingos de Barcelona
Notícia: VÍDEO | A presó dos atracadors armats que assaltaven botigues i bingos de Barcelona
Comparteix
Va ser enxampats sortint d'una sala de joc de l'avinguda Meridiana on van sostreure 13.000 euros
Un agent de la Guàrdia Urbana revisant els papers d'un bicitaxi / ACN - Elisenda Rosanas
Batlle vol acabar amb els bicitaxis “el més aviat possible”
Notícia: Batlle vol acabar amb els bicitaxis “el més aviat possible”
Comparteix
El tinent d'alcalde de Seguretat carrega contra els sindicats d'habitatge i els acusa d'exercir una "funció pertorbadora"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa