Dos lladres més interceptats al Cruïlla amb 42 mòbils furtats

Van ser detinguts quan fugien en un vehicle del Fòrum i se sumen a un altre arrestat per sostreure 15 aparells

A manca d’actes multitudinaris durant mesos a Barcelona, els lladres de mòbils han intentat fer l’agost infiltrant-se entre la munió d’espectadors del festival Cruïlla, al parc del Fòrum. Si un vigilant de seguretat va enxampar in fraganti un home mentre sostreïa un terminal divendres i se’l van descobrir 15 aparells d’alta gamma, els Mossos d’Esquadra van descobrir ahir una parella d’atracadors quan fugia en un vehicle del recinte del festival amb 42 mòbils furtats. Totes dues persones han sigut detingudes.

Un portaveu de Mossos explica que totes dues persones anaven en un mateix automòbil. Els agents els van fer aturar-se en un control rutinari aquest diumenge de matinada en les immediacions del Fòrum. L’actitud evasiva dels dos ocupants del cotxe va fer sospitar els policies. Els agents van fer obrir el maleter del vehicle, on van localitzar els terminals sostrets.

Els Mossos han publicat la fotografia dels mòbils robats perquè les víctimes dels furts comprovin si són els seus i els puguin recuperar. Alhora, la policia ha fet una crida a través de les xarxes socials a denunciar possibles robatoris de telèfons durant les tres jornades del festival que va tancar-se aquest dissabte.

Més informació

Nou comentari