Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu anys de presó per al traficant que va esquarterar un client
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a nou anys i deu mesos de presó l’home que va apunyalar mortalment un individu amb qui va discutir per un tema de drogues i després va esquarterar i deixar en un contenidor de l’Eixample el 2008. L’acusat, que va ser arrestat a Colòmbia el 2016, ha acceptat els fets i s’ha conformat amb la pena demanada pel fiscal, cosa que ha evitat la celebració del judici amb jurat que havia de començar aquest dimarts.

Segons ha acceptat l’acusat, cap a tres quarts de tres de la tarda del 6 d’agost del 2008, la víctima es va presentar al seu domicili de l’Eixample per comprar-hi droga i van acabar discutint. L’home ara condemnat va clavar reiteradament un matxet al coll i el cap de la víctima i quan la va tenir morta va demanar ajuda per desfer-se del cadàver.

Amb una altra persona encara no trobada, van esquarterar el cos, van posar-ne els trossos en diverses bosses d’escombraries i aquestes en una bossa de viatge i una maleta, que van deixar en un contenidor d’escombraries. Després l’homicida va fugir del país. No va ser fins al juny del 2015 que les gestions policials van permetre localitzar-lo a Colòmbia. Les autoritats estatals en van demanar la detenció, que es va produir el juliol del 2016, i l’extradició a l’estat per homicidi va ser el maig del 2018. Davant del jutge instructor de Barcelona, l’home ja va reconèixer tots els fets.

Per calcular la pena que ha demanat, i que serà la que es complirà, el fiscal ha tingut en compte l’agreujant d’abús de superioritat, d’una banda, i l’atenuant de confessió, de l’altra. A banda dels nou anys i deu mesos de presó, dels quals ja n’ha complert una bona part provisionalment, se’l condemna a indemnitzar la família de la víctima amb 160.000 euros més els interessos.

Més notícies
Dos agents comptant els diners interviguts en l'operació Córsica-Xino / Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra
Desarticulada la xarxa de blanqueig que dirigia des de la presó un traficant de Barcelona
Notícia: Desarticulada la xarxa de blanqueig que dirigia des de la presó un traficant de Barcelona
Comparteix
Nou escorcolls a Catalunya i Andalusia han permès localitzar més d'un milió i mig d'euros en productes financers i un entramat empresarial a nom del que s'inscrivien béns de traficants
Local de Ciutat Vella on els Mossos han hagut de rescatar un home atrapat / Mossos d'Esquadra
El rescat d’un home atrapat en uns baixos destapa un narcolocal
Notícia: El rescat d’un home atrapat en uns baixos destapa un narcolocal
Comparteix
L'home va entrar la nit anterior en aquest immoble del barri del Raval i en llevar-se ha descobert que algú l'havia tancat per fora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa