Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El rescat d’un home atrapat en uns baixos destapa un narcolocal
  • CA

El rescat d’un home ha delatat un narcolocal al carrer Lleó del Raval, a Ciutat Vella. Els Mossos d’Esquadra han rebut un avís veïnal cap a les dues del migdia d’aquest diumenge, en sentir crits demanant auxili procedents de l’interior d’uns baixos. “Una patrulla policial s’hi ha acostat a veure què passava i han verificat que el local estava tancat des de fora”, indiquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona.

Els agents han aconseguit accedir a l’interior, amb l’ajuda dels Bombers de Barcelona, i alliberar l’home que hi havia dins. Segons ha explicat, hi va entrar la nit anterior i en despertar-se aquest diumenge s’ha trobat atrapat.

Durant l’actuació la policia han descobert que es tractava d’un punt de consum de drogues i un cop l’home ha sortit de l’immoble, han començat a fer gestions per tancar l’espai. “Hem intentat localitzar a la propietat i no ha estat possible de moment, però igualment s’ha procedit a tapiar-lo de forma preventiva per neutralitzar l’activitat que s’hi feia”, afegeixen portaveus de la policia catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa