Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un repartidor de cocaïna a domicili
  • CA

Com si fossin repartidors de menjar a domicili, els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones que portaven cocaïna a on els clients la demanaven. Un dels detinguts era el responsable de portar la droga als clients, l’altre la parella del repartidor i un perruquer de Sants, que hauria col·laborat amb el distribuïdor. Tots són dominicans. Els consumidors contactaven amb el distribuïdor per Whatsapp i li deien a quin lloc volien que els hi portés la cocaïna, segons detalla al TOT Barcelona el sergent i cap de la Unitat d’Investigació de Les Corts dels Mossos d’Esquadra, Miquel Martín. El detingut utilitzava el seu cotxe particular per portar les comandes. 

Les detencions són fruit d’una investigació començada a finals d’agost d’aquest any arran de la confiscació de cocaïna a un comprador que l’acabava d’adquirir. El sergent Miquel Martín explica que el consumidor els va dir que li havien portat la droga en cotxe, cosa que va permetre la policia identificar i començar el seguiment al vehicle. El van seguir per les nits cada dia de la setmana i els agents es van adonar que l’home repartia cocaïna amb el seu cotxe. També van comprovar que el repartidor esperava que arribessin les comandes en una perruqueria. El 7 de desembre es van registrar el domicili de la parella, on van trobar 10.000 €, 200 grams de cocaïna, un revòlver fals i un petit laboratori per fer monodosis de droga; i la perruqueria, on es va detectar droga. 

El cap de la unitat declara que els agents es van adonar els consumidors solien pagar 50 € per cada comanda de droga. “Durant el registre vam trobar els 10.000 € en bitllets de 50 €”, especifica Miquel Martín. Sobre la implicació de la parella del distribuïdor, el sergent desvela que agents del cos van localitzar droga a l’armari de casa seva. 

Més notícies
Tres detinguts en l’operació al narcopís de la Ribera
Notícia: Tres detinguts en l’operació al narcopís de la Ribera
Comparteix
Mossos i Guàrdia Urbana han treballat plegats per desmantellar el punt de venda
Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga
Notícia: Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga
Comparteix
Es van escorcollar 37 domicilis de Barcelona, Sant Adrià, l'Hospitalet i Granollers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa