Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga
  • CA

Dotze dels 46 detinguts dimarts en la macrobatuda antidroga dels Mossos d’Esquadra a Barcelona i l’àrea metropolitana han ingressat preventivament a la presó per ordre del jutjat d’instrucció número 5 de la ciutat, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

De les 46 persones arrestades, 32 han passat a disposició judicial. Les altres 14 han quedat en llibertat després de passar per la comissaria i el jutjat els citarà per declarar. Dels 32 que ha vist el jutge, 12 són els empresonats i la resta han quedat en llibertat provisonal després de declarar.

Els 46 detinguts són el balanç de l’operació amb la participació de 600 agents que dimarts va sacsejar el Besòs i altres barris de Barcelona, la Mina (a Sant Adrià), l’Hospitalet de Llobregat i punts de Granollers. Es van fer 37 escorcolls durant un matí que culminava mesos d’investigació. Va ser l’operació batejada com Popeye per la policia.

[r:1]
 

Més notícies
46 detencions en la macrobatuda antidroga a Barcelona i l’àrea metropolitana
Notícia: 46 detencions en la macrobatuda antidroga a Barcelona i l’àrea metropolitana
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra han escorcollat 37 domicilis a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Granollers
Macrobatuda contra el ‘top manta’ amb 3.000 productes decomissats
Notícia: Macrobatuda contra el ‘top manta’ amb 3.000 productes decomissats
Comparteix
El consistori atén una petició dels comerciants en fer pública una operació conjunta de Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i la policia portuària al Portal de la Pau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa