Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts dos homes que van assaltar un estanc amb una pistola
  • CA

La Guàrdia Urbana va detenir aquest divendres a la tarda dos homes a Nou Barris que van intentar robar suposadament a un estanc empunyant una pistola. El cos ha informat aquest dissabte que una patrulla va reaccionar a l’escoltar un home que cridava “Lladre!” i va veure un individu amb una arma visible a la mà pujant a una moto on l’esperava el conductor.

Els agents va començar a perseguir els dos sospitosos, que van acabar perdent el control de la motocicleta. La patrulla va aconseguir aleshores detenir els dos sospitosos i fer-se amb l’arma, que van comprovar que es tractava d’un model de fogueig. A més, la motocicleta era robada. Una portaveu de l’Ajuntament ha afegit que els dos detinguts havien intentat cometre un atracament amb violència a un estanc, sense que al final s’enduguessin res de l’establiment.

El sindicat Sapol ha lloat la intervenció dels agents a xarxes socials, que va dur que s’imputés als arrestats robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d’arma, furt de vehicle i conducció temerària. El sindicat policial ha demanat que es concedeixi una medalla als agents que van aturar els presumptes autors del robatori frustrat.

Més notícies
Dos agents de la Guàrdia Urbana vigilen una platja / GUB
La Urbana es fixa de nou els ‘botellons’ i la venda ambulant com a objectius a combatre en estiu
Notícia: La Urbana es fixa de nou els ‘botellons’ i la venda ambulant com a objectius a combatre en estiu
Comparteix
El dispositiu d'estiu es marca intensificar les intervencions per disminuir les molèsties per aglomeracions i soroll que han revifat
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana preparant un control / Guàrdia Urbana
Enxampen un conductor begut circulant a 160 km/h per Barcelona
Notícia: Enxampen un conductor begut circulant a 160 km/h per Barcelona
Comparteix
L'home ha acabat denunciat penalment per gairebé triplicar la velocitat màxima permesa en aquell tram

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa