Detinguts dos homes que van assaltar un estanc amb una pistola

Una patrulla de la Urbana va perseguir-los i va detenir-los després de frustrar-se l'atracament

La Guàrdia Urbana va detenir aquest divendres a la tarda dos homes a Nou Barris que van intentar robar suposadament a un estanc empunyant una pistola. El cos ha informat aquest dissabte que una patrulla va reaccionar a l’escoltar un home que cridava “Lladre!” i va veure un individu amb una arma visible a la mà pujant a una moto on l’esperava el conductor.

Els agents va començar a perseguir els dos sospitosos, que van acabar perdent el control de la motocicleta. La patrulla va aconseguir aleshores detenir els dos sospitosos i fer-se amb l’arma, que van comprovar que es tractava d’un model de fogueig. A més, la motocicleta era robada. Una portaveu de l’Ajuntament ha afegit que els dos detinguts havien intentat cometre un atracament amb violència a un estanc, sense que al final s’enduguessin res de l’establiment.

El sindicat Sapol ha lloat la intervenció dels agents a xarxes socials, que va dur que s’imputés als arrestats robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d’arma, furt de vehicle i conducció temerària. El sindicat policial ha demanat que es concedeixi una medalla als agents que van aturar els presumptes autors del robatori frustrat.

Més informació

Nou comentari