Detingut per violar una menor i tenir un punt de venda de droga a casa

L'home va abusar d'una nena de 13 anys | La investigació va permetre el desmantellament d'un narcopís

Els Mossos d’Esquadra van rebre dimarts la denúncia d’uns pares per la desaparició de la seva filla de 13 anys. La policia catalana va encetar una investigació que va donar un gir al dia següent al matí, quan la menor va tornar a casa. Agents dels Mossos van detenir aquella mateixa tarda un home dominicà de 36 anys per un presumpte delicte d’abusos sexuals i agressió sexual a la nena, segons han confirmat fonts policials.

La policia catalana ja coneixia l’home, de qui sospitaven que tenia un punt de venda de droga a casa seva. Així, després de la detenció per violar la menor, avançada El Periódico, van sol·licitar una ordre de registre per al domicili de l’arrestat, situat al Raval. Les entrades, que es van fer ahir al vespre al domicili del violador i a un altre pis -tots dos al Raval-, van permetre la detenció d’una altra persona per un suposat delicte contra la salut pública, segons va informar la Guàrdia Urbana. A més, l’operatiu al narcopís va vincular l’home responsable de la violació amb un presumpte delicte contra la salut pública, segons fonts dels Mossos. La policia catalana va informar de l’operatiu a través de Twitter.

Juntament amb l’entrada al pis del violador, agents de la policia catalana i local van portar a terme un operatiu a un segon pis, on hi havia un narcopís. Es van intervenir cinc bàscules de precisió i estris per a la dosificació, segons la policia local. A més, un dels pisos va quedar tapiat.

Més informació

Nou comentari