Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellats un narcopís i un magatzem de droga arran d’una baralla

Una baralla va desencadenar el desmantellament d’un narcopís i un magatzem de droga al Turó de la Peira, a Nou Barris. Els Mossos d’Esquadra van investigar l’enfrontament, que va ser el 26 de març i va acabar amb dos ferits, i van determinar que l’incident tenia a veure amb la venda de droga. La investigació arran de la baralla ha acabat amb l’entrada i registre de dos pisos i amb la detenció de tres persones, dues que van participar a la baralla i un home de 20 anys. Els agents van decomissar dos quilos de metanfetamina, anomenada cristall, estris per a la venda i el consum de drogues i diners en efectiu, segons precisen els Mossos.

Al dia següent de la baralla la policia catalana va detenir dues persones, dos dominicans de 32 i 33 anys, i van concloure que un d’ells era el responsable d’un pis on es venia droga. L’altre arrestat havia estat feia poc a un altre pis, on s’emmagatzemava la droga. La idea era amagar la droga en un pis per evitar que la policia localitzés la droga. 

Els Mossos van decomissar dos quilos de 'cristall'. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos van decomissar dos quilos de ‘cristall’. | Mossos d’Esquadra

La Guàrdia Urbana ja investigava els dos immobles d’on venien els arrestats per la baralla. La policia local va detectar el narcopís gràcies a un consumidor, que els va dir que comprava la droga en un pis proper. L’home els va dir que el responsable de l’immoble obligava els consumidors a drogar-se al pis, així que es tractava d’un narcopís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa