Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut al Prat un home que portava sis quilos de cocaïna sota una faixa
  • CA

Efectius de la Guàrdia Civil en coordinació amb l’Agència Tributària, van detenir un passatger de nacionalitat colombiana, de 27 anys, com presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues en descobrir que transportava sis quilos de cocaïna adossats al cos mitjançant plaques ocultes sota una faixa.

Aquesta persona havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Bogotà (Colòmbia) i en accedir a la duana de la T-1 i davant la sospita que pogués tractar d’introduir algun tipus de droga al país, es va procedir a realitzar un examen del passatger que va concloure amb el descobriment que sota la seva vestimenta disposava d’una faixa de tela que li cobria pràcticament tot el cos sota la qual s’ocultaven 15 plaques de cocaïna, modelades i definides per ajustar-se a cadascuna de les parts del seu cos on anaven adherides.

Les diligències instruïdes, així com el detingut i la droga intervinguda han estat posades a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 dels del Prat de Llobregat (Barcelona).

Més notícies
Detingut al Prat quan intentava passar mig quilo de cocaïna sota el perruquí
Notícia: Detingut al Prat quan intentava passar mig quilo de cocaïna sota el perruquí
Comparteix
Un home procedent de Colòmbia havia amagat la droga, valorada en 30.000 euros, en un doble fons
Veïns de Sant Antoni denuncien l’ocupació d’un pis per consumir-hi droga
Notícia: Veïns de Sant Antoni denuncien l’ocupació d’un pis per consumir-hi droga
Comparteix
Fem Sant Antoni avisa l'Ajuntament i la policia que dissabte a la nit van entrar uns presumptes traficants que bloquegen el portal perquè no es pugui tancar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa