Detingut al Prat quan intentava passar mig quilo de cocaïna sota el perruquí

La Policia Nacional ha interceptat un ciutadà colombià a l’aeroport de Barcelona-El Prat que intentava entrar mig quilo de cocaïna amagat en un doble fons del seu perruquí. Els agents van detectar el turista perquè estava visiblement nerviós i per la “desproporcionada mida del perruquí”, segons ha explicat el cos.

Quan el van identificar, els agents van veure que a sota el barret portava una perruca que cridava molt l’atenció i van sospitar que portava alguna mena de substància il·legal. Sota el perruquí portava un paquet precintat, perfectament adherit al cap, amb una substància pulverulenta de color blanc que va donar positiu en cocaïna.

L'home portava un paquet de droga precintat i adherit al cap / CNP

L’home portava un paquet de droga precintat i adherit al cap / CNP

L’home va ser detingut a finals de juny i està acusat d’un delicte contra la salut pública i va passar a disposició judicial. El valor del mig quilo de droga que portava, depenent de la puresa, podria superar els 30.000 euros, segons estimacions de la Policia Nacional.

Nou comentari

Més notícies

Veïns de Sant Antoni denuncien l’ocupació d’un pis per consumir-hi droga

Fem Sant Antoni avisa l'Ajuntament i la policia que dissabte a la nit van entrar uns presumptes traficants que bloquegen el portal perquè no es pugui tancar
Públic del festival Primavera Sound. | ACN

Detingut per intentar vendre droga al Primavera Sound

L'home portava 585 euros en efectiu i diverses dosis de droga preparats per a la venda