Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen ‘in fraganti’ un lladre de pisos després de seguir-lo al metro
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir dimarts un lladre després d’enxampar-lo in fraganti marcant pisos. El mateix dimarts dos agents de paisà van identificar dos homes que havien estat arrestats anteriorment per robatoris amb força i un dels policies va decidir seguir un dels lladres. L’home va pujar al metro, així que l’agent va fer el mateix, per anar al barri del Guinardó, al districte d’Horta-Guinardó. Va ser allà quan el policia va confirmar les seves sospites.

L’urbà va observar com l’home picava a tots els timbres d’un bloc de pisos per després accedir-hi. Passats deu minuts el lladre en va sortir “amb actitud nerviosa” i va tornar cap al metro, segons relata l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. L’agent va informar tot seguit una altra patrulla perquè seguís el sospitós i va entrar a l’edifici, on va comprovar que tres pisos tenien marcadors.

Els marcadors serveixen als lladres per assegurar-se que no hi ha ningú als pisos. Així doncs, posen fils o altres senyals als panys de les portes perquè, si algú hi accedeix, caiguin. Quan tornen a l’edifici, els lladres comproven si els marcadors segueixen al lloc i, de ser així, entren al domicili convençuts que està buit. En aquest cas el lladre havia fet servir fil i cola per marcar les portes.

Marcadors que va fer servir el detingut / Guàrdia Urbana de Barcelona

L’agent que havia seguit l’home al metro va sol·licitar que fos detingut. Durant l’escorcoll els agents van trobar una agulla que feia servir per introduir els marcadors als panys. Està acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força, segons el consistori.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Mossos
El repunt de lladres escaladors a Barcelona alerta la policia
Notícia: El repunt de lladres escaladors a Barcelona alerta la policia
Comparteix
S'han detingut dotze especialistes en robar deprés d'entrar per finestres i balcons les últimes setmanes
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la policia catalana / Mossos d'Esquadra
Un lladre escalador agredeix una víctima i fuig amb patinet en plena matinada
Notícia: Un lladre escalador agredeix una víctima i fuig amb patinet en plena matinada
Comparteix
Els Mossos l'han detingut per dos robatoris amb violència i investiguen si està implicat en més casos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa