Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen tres homes per posar marcadors a domicilis de les Corts

Nova operació contra els robatoris a domicilis. Els Mossos d’Esquadra han informat a través de Twitter que han detingut tres homes al districte de les Corts per posar marcadors a domicilis. El modus operandi consistia amb què dos dels detinguts accedien a l’edifici quan hi entraven els veïns i després col·locaven els marcadors. El tercer vigilava des de fora.

A principis de gener es va informar d’un important cop policial al barri de les Tres Torres, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, contra els robatoris en domicilis. El dispositiu especial dels Mossos es va activar el passat 15 de desembre després que el mes de novembre s’hagués registrat un augment de robatoris en aquest barri. El dispositiu va suposar la detenció de 25 persones, 19 de les quals estaven directament relacionades amb robatoris o temptatives de robatoris amb força a interior de domicilis. La resta estaven vinculades amb delictes per atemptat contra els agents de l’autoritat, falsificació de document públic, per robatori amb força a establiment comercial i tràfic de drogues.

Assetjament a menors

Fa pocs dies el barri de les Corts va ser escenari d’un altre succés. Els Mossos d’Esquadra van detenir un home per apropar-se a menors d’edat i abraçar-los i fer-los petons. Els fets els els va avançar el diari Ara i els va confirmar el TOT Barcelona a través de fonts dels Mossos d’Esquadra, que també van detallar que la primera detenció va tenir lloc el passat 13 de maig a Travessera de les Corts. El motiu va ser, concretament, fer petons a un menor i després intentar emportar-se’l. El menor, però, va poder avisar als seus pares i els Mossos van acabar detenint l’home.

Per aquests fets va quedar amb llibertat amb càrrecs. Les alarmes van tornar a saltar tres dies després, el 16 de maig, quan va intentar abraçar un altre menor a la via pública. Més tard, a les 15 hores, uns agents de paisà van observar com l’home s’apropava a una noia. Li va fer tocaments i també va fer petons a un nen. Va ser llavors quan va acabar detingut. Tal com ha informat betevé aquest divendres, l’home ha ingressat a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa