Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen sis lladres per robar a domicilis i trasters
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis homes per perpetrar robatoris a quatre trasters del districte de Sarrià-Sant Gervasi i a vuit domicilis de diferents punts de Barcelona, l’Hospitalet i Rubí durant aquest 2022. En aquest darrer municipi, a més, es va produir un robatori amb força a un bar. Un dels sis arrestats, acusat de ser l’autor de tres robatoris amb força, intimidació i violència en un habitatge, ha ingressat a presó.

Les detencions s’han anat fent per parts. La primera es va produir el passat 6 de setembre i es van detenir a la capital catalana tres homes de 31, 34 i 35 anys, després que els Mossos d’Esquadra els identifiquessin i trobessin joies al vehicle que conduïen. Es va concloure que les joies estaven relacionades amb diferents robatoris que havien tingut lloc a Sarrià-Sant Gervasi. Els tres lladres van passar a disposició judicial i, després, se’ls va donar la llibertat amb càrrecs.

Un dels arrestats era un home de 40 anys amb 18 antecedents policials

La segona detenció va tenir lloc el 16 de setembre a l’Hospitalet. Es va arrestar un home de 40 anys, amb 18 antecedents policials, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicilis de Sarrià-Sant Gervasi i l’Hospitalet. L’acusat va quedar amb llibertat amb càrrecs. L’Hospitalet també va ser l’escenari de la tercera detenció, a un home de 59 anys, acusat de robatoris amb força, violència i intimidació. Quan se’l va escorcollar es van trobar diverses joies relacionades amb robatoris a l’Hospitalet. En aquest cas, el detingut va passar a disposició judicial i després va ingressar a presó.

La darrera detenció es va produir el 29 de setembre a Rubí. Quan l’home va adonar-se que hi havia agents a les portes del seu domicili, va llançar-los pedres i va intentar fugir sense èxit. Després va quedar amb llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa