Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una intervenció inesperada resol el robatori d’un rellotge al Gòtic

La Guàrdia Urbana de Barcelona va aconseguir diumenge resoldre el robatori violent d’un rellotge d’alta gamma al districte de Ciutat Vella gràcies a una intervenció inesperada. Els fets van tenir lloc cap a les deu de la nit pels carrers del Gòtic, quan dos lladres van abraonar-se sobre un turista per emportar-se l’objecte.

Els crits demanant ajuda de la víctima van alertar uns agents del cos policial barceloní, que van acudir al lloc i van aconseguir retenir i detenir un dels dos lladres, que va resistir-se durant l’arrest. L’altra de les persones implicades va poder fugir del lloc amb el rellotge i aleshores va començar una persecució pels carrers del Gòtic per atrapar-lo.

Actitud sospitosa

Quan semblava que el lladre havia estat capaç de despistar els agents emportant-se el preuat botí, l’implicat es va topar amb una companyia que no esperava. Un agent de la Guàrdia Urbana que es trobava fora de servei va creuar-se amb l’home de casualitat i es va adonar que aquest actuava amb una actitud sospitosa, de manera que va alertar als companys.

La perícia de l’agent del cos policial fora de servei va permetre detenir el lladre i recuperar el rellotge d’alta gamma sostret, que va ser entregat a la víctima del robatori. Finalment, doncs, els dos implicats van ser arrestats com a presumptes autors dels fets.

Un grup policial especialitzat

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra compten amb una unitat especialitzada per combatre els robatoris de rellotges a la capital catalana. El conegut com a grup Titani, fa prop de tres mesos que està operatiu i és una de les iniciatives impulsades en el marc del pla Tremall contra la multireincidència.

El grup està integrat per agents dels grups de delinqüència urbana i investigadors i a principis de juliol ja havia contribuït a la detenció de prop d’una trentena de persones per robatoris violents de rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa