Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una intervenció inesperada resol el robatori d’un rellotge al Gòtic
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va aconseguir diumenge resoldre el robatori violent d’un rellotge d’alta gamma al districte de Ciutat Vella gràcies a una intervenció inesperada. Els fets van tenir lloc cap a les deu de la nit pels carrers del Gòtic, quan dos lladres van abraonar-se sobre un turista per emportar-se l’objecte.

Els crits demanant ajuda de la víctima van alertar uns agents del cos policial barceloní, que van acudir al lloc i van aconseguir retenir i detenir un dels dos lladres, que va resistir-se durant l’arrest. L’altra de les persones implicades va poder fugir del lloc amb el rellotge i aleshores va començar una persecució pels carrers del Gòtic per atrapar-lo.

Actitud sospitosa

Quan semblava que el lladre havia estat capaç de despistar els agents emportant-se el preuat botí, l’implicat es va topar amb una companyia que no esperava. Un agent de la Guàrdia Urbana que es trobava fora de servei va creuar-se amb l’home de casualitat i es va adonar que aquest actuava amb una actitud sospitosa, de manera que va alertar als companys.

La perícia de l’agent del cos policial fora de servei va permetre detenir el lladre i recuperar el rellotge d’alta gamma sostret, que va ser entregat a la víctima del robatori. Finalment, doncs, els dos implicats van ser arrestats com a presumptes autors dels fets.

Un grup policial especialitzat

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra compten amb una unitat especialitzada per combatre els robatoris de rellotges a la capital catalana. El conegut com a grup Titani, fa prop de tres mesos que està operatiu i és una de les iniciatives impulsades en el marc del pla Tremall contra la multireincidència.

El grup està integrat per agents dels grups de delinqüència urbana i investigadors i a principis de juliol ja havia contribuït a la detenció de prop d’una trentena de persones per robatoris violents de rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa