Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
A presó un lladre reincident per robar un patinet i un mòbil a Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un lladre multireincident que provava de robar un patinet elèctric i un mòbil al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Els crits de la víctima haurien alertat els agents que van aconseguir atrapar un dels dos implicats en aquest intent de robatori després que aquests intentessin fugir del lloc dels fets.

Segons la informació facilitada per la policial catalana a través d’una publicació a les xarxes socials, els fets haurien tingut lloc en un dels carrers del districte barceloní de Ciutat Vella, quan uns agents dels Mossos d’Esquadra van sentir els crits d’un home. En acostar-se al lloc d’on provenien els crits, els policies van poder comprovar com dos lladres provaven de robar a la víctima el seu patinet elèctric i el telèfon mòbil.

En adonar-se de la presència dels efectius policials, els dos implicats en aquest intent de robatori van fugir del lloc dels fets. La ràpida actuació dels agents de la policia catalana va permetre poder detenir un dels dos lladres, mentre que l’altre sí que va aconseguir escapar i actualment es troba en parador desconegut.

Es dona la circumstància que l’home arrestat ja acumulava gairebé una vintena d’antecedents per fets similars. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decidit enviar el lladre a presó provisional.

Lluita contra la multireincidència

Dispositius com el que ha culminat amb la detenció i posterior empresonament d’aquest home s’emmarquen en el pla d’acció Tremall, un desplegament especial dels Mossos d’Esquadra que lluita contra la multireincidència en els robatoris violents a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen de normalment de divendres a diumenge en diferents punts de la ciutat, però que també es realitzen en ocasions entre setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa