Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen 8 lladres per robar 26 mòbils al festival Brunch -In the Park
  • CA

Agents dels Mossos d’Esquadra de Barcelona i de l’Hospitalet del Llobregat van detenir aquest diumenge vuit persones a l’esdeveniment de música electrònic Brunch -In the Park, que va tenir lloc a les pistes esportives de la Universitat de Barcelona (UB), al districte de les Corts. Tal com informen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, se’ls va arrestar per robar un total de 26 mòbils. Aquestes detencions, indiquen les fonts policials, es van produir en el marc del Pla Tremall. Es tracta d’un pla de prevenció que es fa en actes multitudinaris d’oci on es concentra molta gent i, per tant, es poden produir furts. En el cas d’aquest diumenge, diversos agents van patrullar l’espai vestits d’uniforme i de paisà.

Això no és tot. Les fonts destaquen que durant l’operació policial també es va arrestar una altra persona per tràfic de drogues i es va denunciar una altra per portar drogues sobre. A més, afegeixen, es van identificar un total de 12 persones que, en principi, havien tingut actituds “sospitoses”. Totes elles sumaven 53 antecedents policials.

Un detingut per robar 18 mòbils en poques hores

No és la primera vegada que es produeixen incidents d’aquesta mena al Brunch -In the Park. El passat mes de maig, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra van detenir un jove de 23 anys per haver robat 18 telèfons mòbils en només unes hores. La denúncia de dues víctimes i la geolocalització dels mòbils sostrets van permetre detenir el noi.

Pel que fa als robatoris amb violència, és important destacar que el passat 6 d’octubre els Mossos d’Esquadra van arrestar, en només 24 hores, 10 persones com a presumptes autors de robatoris violents a la ciutat. Entre els detinguts, hi havia dos menors i vuit adults i se’ls acusava de robar diversos mòbils, bosses de mà, cadenes d’or i rellotges d’alta gamma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa