Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts els dos lladres que van agredir un noi per robar-li el mòbil
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dilluns dues persones com a presumptes autors d’un robatori violent a la zona de Font Marítim, al districte de Ciutat Vella. Els fets haurien tingut lloc de matinada, quan els arrestats s’haurien abraonat sobre un noi amb la intenció de robar-li el seu telèfon mòbil.

Segons detalla el cos policial barceloní en una publicació a les xarxes socials, els dos lladres haurien acabat agredint el jove per poder emportar-se l’aparell. Els dos implicats s’haurien endut el preuat botí si no hagués estat per la intervenció d’un grup de vigilants de seguretat, que en adonar-se de la situació van retenir-los fins a l’arribada d’una patrulla de la unitat policial de Ciutat Vella.

L’actuació d’aquests membres de l’equip de seguretat d’un establiment proper a la zona del Front Marítim va ser clau per evitar que els lladres poguessin fugir del lloc dels fets i va permetre la seva posterior detenció com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Per ara no han transcendit més detalls sobre l’estat de salut del noi que va ser agredit pels dos implicats. A través del missatge a les xarxes socials, la Guàrdia Urbana ha volgut tornar a posar en valor la importància de la col·laboració tant ciutadana com de les entitats i dels serveis a l’hora contribuir a resoldre casos.

Detencions per robatoris violents i drogues

Precisament, un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha permès arrestar aquest cap de setmana gairebé una quarantena de persones per robatoris violents i tràfic de drogues a la capital catalana. Les detencions van tenir lloc principalment als districtes de Ciutat Vella i Sant Martí.

L’operació policial que va culminar amb un total de 37 detinguts formava part del desplegament especial que els dos cossos estan duent a terme a les zones més conflictives d’oci nocturn d’aquests dos districtes barcelonins. En concret, la Guàrdia Urbana va arrestar dotze persones, mentre que la resta de detencions les van practicar agents el cos dels Mossos d’Esquadra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK-TIRADOR a agost 10, 2022 | 23:31
    FRANK-TIRADOR agost 10, 2022 | 23:31
    Els jutge els deixarà al carrer a tots amb allò de LIBERTAD CON CARGOS. Aquesta comèdia fa massa temps que dura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa