Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen 20 persones a Barcelona per estafes online en la compravenda de vehicles
  • CA

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat una banda d’estafadors que operava a través de la compravenda online de vehicles. En total hi ha 20 persones detingudes a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat. El grup es dedicava a llençar ofertes falses a portals d’internet de manera massiva.

Per despertar l’interès de les víctimes, anunciaven vehicles a preus molt baixos i acordaven amb els potencials compradors el pagament d’una paga i senyal. Un cop cobraven aquests diners, desapareixien. En total havien arribat a estafar 155.000 euros en 52 compravendes fraudulentes. Les nombroses denúncies rebudes a tot l’estat espanyol va portar la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a crear un equip conjunt d’investigació el passat mes de febrer que ara ha acabat per fer caure la banda.

El passat 5 de març ja es va detenir el cap del grup, un home de 41 anys i veí de Barcelona amb nombrosos antecedents per delictes similars. El passat de de maig es va detenir la resta de membres de la banda a Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat. En el moment de la detenció, la banda tenia en circulació 94 anuncis falsos de venda de vehicles.

Més notícies
Detenen una veïna de Puente Genil i resident a Barcelona per delictes d’estafa a Internet
Notícia: Detenen una veïna de Puente Genil i resident a Barcelona per delictes d’estafa a Internet
Comparteix
Se sospita que es dedicava "de forma continuada a l'enviament de paquets fraudulents sense el contingut pactat amb els compradors"
Els 200 afectats pel cas del Teatre Apolo acusen d’estafa els gestors
Notícia: Els 200 afectats pel cas del Teatre Apolo acusen d’estafa els gestors
Comparteix
L'antic director artístic del teatre, Ricard Reguant, revela que hi ha tres empreses interessades en substituir l'actual administradora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa