Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen una veïna de Puente Genil i resident a Barcelona per delictes d’estafa a Internet
  • CA

La Guàrdia Civil de Puente Genil (Còrdova) amb la col·laboració de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Barcelona i els Mossos d’Esquadra ha detingut una veïna de Puente Genil amb residència a Barcelona com a suposada autora de 15 delictes continuats d’estafa amb un valor d’1.100 euros i un delicte d’usurpació d’estat civil.

Les investigacions es van iniciar al desembre, després de tenir coneixement la Guàrdia Civil de dues denúncies rebudes en una caserna dede Jaén i una altra de Sevilla, per presumpta estafa en la compra d’un producte informàtic a través d’una xarxa social, el venedor de la qual residia a la localitat de Puente Genil.

L’Institut Armat ha explicat en un comunicat que les primeres gestions van permetre esbrinar que el remitent després d’acordar la venda a través de xarxes socials i cobrar el producte, remetia als compradors un paquet contenint diverses tovalloles en comptes del producte pactat. Així mateix, la Guàrdia Civil ha pogut saber que els enviaments també s’havien realitzat des d’una localitat de Barcelona.

L’avanç de les gestions ha permès esbrinar que el remitent havia enviat diversos paquets més, tots ells de diferents grandàries, sospitant-se que “pogués estar dedicant-se de forma continuada a l’enviament de paquets fraudulents en què mancava el contingut pactat amb els compradors” i ha pogut “confirmar que utilitzava identitats o remitents falsos, així com que pogués haver estafat nombroses persones”.

A més, els agents han esbrinat que la sospitosa, que residia a la localitat de Puente Genil, havia canviat de residència fixant-la a la província de Barcelona, per la qual cosa s’ha efectuat un assenyalament policial de detenció sobre la suposada autora, procedint-se a la detenció de la mateixa en dates recents a Barcelona per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra.

Més notícies
Detenen 20 persones a Barcelona per estafes online en la compravenda de vehicles
Notícia: Detenen 20 persones a Barcelona per estafes online en la compravenda de vehicles
Comparteix
La banda penjava ofertes falses de cotxes a un preu molt baix i desapareixia després d'haver cobrat una paga i senyal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa