Detenen un porter de Pachá que duia armes sense permís

La Guàrdia Urbana ha localitzat una arma de foc, entre altres, a un vehicle després que el treballador de la discoteca cometés una infracció de trànsit

La Guàrdia Urbana ha detingut un home que duia diverses armes a sobre sense que disposés de permisos. Segons ha informat Metrópoli Abierta, l’arrestat és porter de la discoteca Pachá, una de les més populars del front marítim de Barcelona.

La policia local de Barcelona ha explicat a Twitter que la detenció s’ha produït després que l’acusat hagi comès una infracció de trànsit. Segons precisa l’Ajuntament, els fets han ocorregut cap a les 03.00 hores de la matinada d’aquest dimecres a l’avinguda Litoral. Els agents han fet aturar el vehicle i, mentre identificaven el conductor, han trobat diverses armes.

La Guàrdia Urbana ha localitzat en el vehicle una armilla balística, una arma de foc, una navalla automàtica, una sivella en forma de punyal, un bastó policial i tres esprais de defensa personal. La policia acusa l’home d’un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes.

Més informació

Nou comentari