Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellen un punt de venda de drogues que generava molèsties veïnals
  • CA

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimarts un punt de venda de drogues, que es trobava a un pis del barri del Besòs i el Maresme (Sant Martí). Tal com expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, l’operació va començar després que s’alertés als agents que en aquest pis, situat al carrer de Pallars, es traficava amb drogues. Llavors, indiquen, els dos cossos policials van desplegar diferents dispositius de vigilància per confirmar que la informació fos certa. Ho van verificar.

A partir d’aquesta informació, els agents, apunten, van aconseguir l’ordre judicial que, aquest matí, els ha permès entrar en aquest punt de venda i desmantellar-lo. Tal com han informat els mossos a través de Twitter, el resultat de l’operació ha estat un detingut, 352 grams de cocaïna i 267 grams de substància de tall, 11.185 euros en efectiu i armes “prohibides”. Per part seva, fonts dels mossos afegeixen que el detingut està acusat d’un delicte contra la salut pública i que el punt de venda generava molèsties veïnals.

El problema de les drogues també colpeja al Raval

La setmana passada, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar un altre punt de venda en un pis del carrer de la Lluna, al Raval. Tal com van explicar fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, l’operació policial va acabar amb dues persones detingudes. Una d’elles, van dir, era la responsable de l’espai i a l’altra se la buscava perquè tenia un requeriment judicial d’ingrés a presó.

Pel que fa a la situació general del tràfic d’estupefaents, és important recordar que des de la plataforma veïnal Acció Raval i l’Eix Comercial del Raval han alertat al TOT Barcelona que enguany s’ha produït un augment de punts de venda de drogues en pisos. Aquest problema colpeja al Raval des de fa molt temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa