Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desarticulen un altre grup especialitzat en robar rellotges d’alta gamma
  • CA

Fa mesos que han proliferat a Barcelona els robatoris de rellotges l’alta gamma. En conseqüència, això ha fet caure a diversos grups especialitzats en perpetrar aquesta mena de robatoris. El darrer l’ha desarticulat fa poc la Policia Nacional. Tal com explica el cos de policia en un comunicat, a dos dels integrants se’ls ha detingut a Palma de Mallorca, quan pretenien anar amb vaixell a Barcelona, on estava assentada l’organització criminal.

Tal com han afegit els agents, el modus operandi del grup era que una part dels integrants s’encarreguessin de perpetrar els robatoris, mentre l’altra part venia els rellotges. Pel que fa als detinguts a Palma de Mallorca, se’ls hi van imputar 16 delictes de robatoris amb violència. Després d’aquestes dues detencions, van aconseguir realitzar una tercera. Més tard, es va entrar en el domicili d’un dels implicats, on es van trobar rellotges de luxe i diversos mòbils.

El grup Titani opera contra aquesta mena de robatoris

Els robatoris de rellotges d’alta gamma han augmentat tant, que fa uns mesos els Mossos d’Esquadra van crear una unitat especial dedicada a buscar i atrapar aquesta mena de lladres. Es diu grup Titani i opera en el marc del pla Tremall contra la multireincidència. En el moment que es va anunciar la creació d’aquesta unitat, el passat mes de juliol, la conselleria d’Interior va informar que aquesta estava investigant a Barcelona 103 fets pels quals s’havien detingut 29 persones.

Un altre cas destacable que ha tingut lloc en els darrers mesos és el d’un grup especialitzat en robar amb violència rellotges d’alta gamma turistes. Se’ls va detenir a finals de passat agost i es dedicaven a robar als voltants de restaurants i discoteques del Front Marítim i del Port Olímpic. Els objectes robats sumaven junts 145.000 euros. En el seu cas, el modus operandi era que un dels integrants del grup distreiés a la potencial víctima, mentre un altre l’assaltava amb violència i li robava el rellotge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa